Moln8 banner

Föreläsare

 

Anna Nergårdh

Samordnad utveckling för god och nära vård

Anna Nergårdh är specialist i internmedicin och hjärtsjukdomar. Hon har arbetat som chefsläkare och biträdande landstingsdirektör i Stockholms läns Landsting. Åren i landstingets ledning gav henne möjlighet att få arbeta med nationella hälso- och sjukvårdsfrågor, i nationella styrgrupper, projekt och som expert i utredningar. När Anna fick uppdraget att leda utredningen mot en god och nära vård var det oemotståndligt för henne då hon sedan länge arbetat och brunnit för hur hälso-och sjukvården kan göras bättre för de som den är till för – patienterna.

Läs mer
 
     

Robert Karjel

Ledarskap och medarbetarskap under påfrestande förhållanden

Robert deltog i räddningsinsatsen under Estoniakatastrofen. Han har lett en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater, samt byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan, på uppdrag av FN och EU.

Robert har civilingenjörsexamen i Teknisk Fysik, har utbildats vid amerikanska Marinkåren och under 2005 var han Copeland Fellow vid anrika Amherst College. Han har gett ut fem romaner, som sålt i 10 länder. Robert är en av Sveriges mest uppskattade talare inom ledarskap och medarbetarskap. Robert blev utsedd till Årets talare – Genombrott 2013 och blev Årets talare -Man 2016.

Läs mer