Hybridmöte

 

pdf.png   Egen hubb, så här gör du

 

Det är nu enklare än någonsin att delta på Flisakongressen. För dig som väljer att ta del av konferensen digitalt, loggar du in in i en digitalt säker miljö för att kunna ta del av föreläsningar, företagspresentationer, interagera och kommunicera med andra deltagare och besöka partners under mötet.

Väljer du att delta på någon av våra hubbar ute i landet, kommer du att se föreläsningarna gemensamt med andra i en större lokal. Nätverka gör du enkelt på plats under fika och lunchpauser, men vill du interagera med partners och deltagare runt om i landet använder du enkelt ditt inlogg i den plattform vi använder.

Är ni minst 10 personer kan du skapa er egen hubb ute i landet, kontakta oss!

Hubbar
Pite Havsbad. Sundsvall. Karlstad. Göteborg. Linköping. Växjö och Malmö.

Den digitala plattformen
Du som deltagare kommer några dagar innan konferensen få länkar och information om hur allt kommer genomföras. Alla deltagare har personliga inlogg som gör att allt personbaseras, säkerställs och garanterar att inte obehöriga får access. Som deltagare loggar man in och skapar en profil, eller en namnbricka inför mötet. På denna namnbricka/profil lägger man till och synliggör så mycket information som man själv önskar, men namn är så klart obligatoriskt.

Väl inne i de virtuella konferenslokalerna kommer ni kunna ta del av de live-streamde föreläsningarna, leverantörspresentationer, träffa andra deltagare både skriftligt via chat, via videochat med kameran på din dator samt besöka och interagera med utställare om du så önskar.