BOKA

 

DELTAGARAVGIFT
Priser t.o.m 31 maj

DELTAGANDE ALLA DAGAR    
3590 kr    
DELTAGANDE TISDAG DELTAGANDE ONSDAG DELTAGANDE TORSDAG
1650 kr 2050 kr 1450 kr


alla priser är exkl moms
Alla måltider och kvällsarrangemang ingår de dagarna du bokar. Tillkommer endast eventuell övernattning. Kan bokas samtidigt.

AVBOKNING

Denna bokning är bindande men kan överlåtas.
All avbokning/ändring ska ske skriftligt till
erik@umea-congress.se

ÄNDRING AV BOKNING

Vid manuell bokning som genomförs av administratör istället för deltagare/bokare, eller ändring/komplettering av bokning efter att faktura skickats debiteras 400kr + moms.

GDPR

Genom att godkänna detta avtal godkänner du som bokare att inlämnade kontaktuppgifter kommer användas för ändamål kopplade till just detta möte, men även att Umeå Congress/FLISA får använda e-postadress och kontaktuppgifter för information om framtida konferenser och liknande evenemang.

Under konferensen kommer det förekomma tillfällen då det fotas eller filmas och det kan hända att t.ex. foton där du syns ev. kommer att användas av konferensarrangörerna för publicering sociala medier samt nyhetsbrev. Om du inte vill finnas med på bild vänligen meddela oss så snart som möjligt.

FAKTURERING

För att kunna genomföra bokningen behöver du:

  • Organisationsnummer
  • Kostnadsställe/referens
  • Val av distributionssätt: Epost, Post eller E-faktura
  • Väljer ni E-faktura så krävs val av VAN-operatör. (Finns en lista att välja bland) Sedan en elektronisk adress: Peppol-ID inkl fyrsiffrigt prefix, eller ett 13 siffrigt GLN.

Notera att det endast kan anges en fakturaadress samt en referens även vid gruppbokning och att det adderas en serviceavgift på 50 SEK till alla fakturor.

FRÅGOR OCH ÄNDRINGAR

Kontakta Umeå Congress vid frågor om anmälan, betalning och hotellbokning:
E-post: erik@umea-congress.se
Tel: 090-13 00 35